CeBit 2004 vignett

Annonse


Dingser, dill og stæsj

CeBit 2004 vignett

Hannover har noe for enhver smak. I hvert fall når verdens mest innovative selskaper får spre seg utover 335,000 kvadratmeter på verdens største teknologimesse.

Svært mange er på CeBit for å vise frem sine nye mobiltelefoner, nye multimedia-dingser og det gjeveste innen hjemmeunderholdning – og spredt innimellom de store ringrevenes stands er messegulvet hyppig befolket av små og mellomstore utstillinger fra mindre kjente selskaper.

Mange av de mer eksotiske produktene er å finne hos de mange asiatiske leverandørene, som har pakket kofferten full av det hotteste i Tokyo, Hong Kong, Taiwan og Seoul i håp om å friste europeiske distributører.

Se også [ DEL II ] og [ DEL III ] av vår CeBit-bildespesial

Annonse


Bildeserie

I billedserien nedenfor finner du noen av de mer interessante produktene og kuriositetene som vi foreløpig har snublet over på vandring gjennom CeBit-hallene. Vi har mange flere på lur, så følg med de neste dagene.

Dette har vi ventet lenge på
Sigarettlighter og askebeger til PCen! Monteres i en ledig 5 1/4-brønn. Fra Taiwanske Sunbeam.

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse