Sony tolags DVD-brenner

Annonse


Sony klar med tolags-brenner

Sony tolags DVD-brennerPrisen på 200 Euro gjelder for intern-utgaven DRU-700A. Det finnes også en ekstern utgave (DRX-700UL) til hundre Euro mer. Hva de to brennerne vil koste i Norge, er foreløpig uklart. Men det er grunn til å tro at internbrenneren vil komme til å koste rundt 2000 kroner, mens den eksterne trolig vil koste tusenlappen mer.

8X-brenner

Brenneren er av «pluss»-typen og har en skrivehastighet på 8 ganger. Med tolags DVD-plater vil lagringskapasiteten være 8.5 GB.

Den eksterne varianten er utstyrt både med FireWire og USB 2.0. Programvare følger med i pakken.

«Minus»-leiren sliter fortsatt med å få til brenning i to lag. Den nye brennere fra Sony brenner imidlertid også «minus»-plater, men da bare i ett lag med 4,7 GB lagringskapasitet.

Sonys nye digitalkamera DCS-P100 er lite og hendig og tar 5 megapiksel-bilder. Prisen blir om lag 4000 kroner.

PSX og PS2 med brenner

Under pressekonferansen på CeBIT-messen i Hannover i går hadde Sony en rekke nyheter i ermet. Blant annet presenterte de alt-i-ett spillkonsollen PSX med innebygd DVD-brenner og TV-tuner, Hi-MD minidisk-systemet med opptil 1 GB lagring på en enkelt minidisk, det nye digitalkameraet P100 og verdens første videokamera med det høyoppløselige HDV-formatet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse