Zen Portable Media Player

Annonse


Video-Zen til jul

Zen Portable Media PlayerHittil finnes det bare fem eksemplarer av den oppsiktsvekkende «video-walkman»-en til Creative. Fire av dem er på messeområdet til CeBit i Hannover – verdens største IT-messe som går av stabelen denne uka. (ITavisen.no er selvsagt der!).

I lomma på Bill

Den femte ligger i følge Creative i dresslomma til Bill Gates. I begynnelsen av januar presenterte han dingsen på CES-messen i Las Vegas.

Microsoft og Creative håper at Zen Portable Media Center skal bli for video og film hva iPod har blitt for musikk – en transportabel enhet som er liten, elegant og enkel å bruke både «på veien» og mot PC.

Stikkord er kompakt størrelse, romslig harddisk (hvor romslig er ennå ikke kjent), god LCD-skjerm og USB2-overføring fra PC av digital video, egne opptak, TV-opptak, bilder og redigering av CD-coverbilder.

Annonse


Annonse