ADSL ill 2

Annonse


Telenor dropper volumbegrensning

ADSL ill 2Telenor har annonsert sin nye abonnementsportefølje for ADSL. Den største endringen er at volumtakseringen, der det ble satt tak for datamengden man kunne laste ned hver måned, nå er en saga blott.

– Med denne nye ADSL-porteføljen mener vi at Telenor tar hensyn til tilbakemeldingene vi har fått fra markedet. Kundene ønsker fri bruk og økt hastighet, og tjenesten skal være enkel, sikker og underholdende. Det får ADSL-kundene fra Telenor nå, sier direktør Berit Kjøll i Telenors Privatmarked-divisjon.

Nye priser og hastigheter

Telenors bredbåndsprodukter spenner etter dette i hastighet fra 704/128 kbps til 2048/256 kbps. Månedsprisen blir fra 349,- for basisproduktet til 549,- for 2 MB-produktet. Fram til 1. juni er etablering gratis, før prisen spretter opp til 790,- kroner.

Telenor sier de også har forenklet selve installasjonsprosessen, slik at kundene som velger gjør-det-selv-løsningen følges nøye steg for steg fra bestilling av ADSL til første e-post er sendt.

Annonse