Apple iTunes

Annonse


iTunes-salg lavere enn forventet

Apple iTunesApple lanserte sin iTunes Music Store i USA i april i fjor, først for Mac-brukere og deretter for Windows i oktober.

I fjor høst regnet Steve Jobs med å selge 100 hundre millioner låter innen 28. april 2004, men dette målet synes langt unna. Forrige uke ble låt #50 million (Sarah McLachlan: The Path of Thorns) solgt, ifølge BBC News.

Apple er riktignok fremdeles kongen på haugen med god margin i nettmusikkverdenen, men konkurransen har begynt å melde seg fra konkurrenter som Napster og MusicMatch – selv om ingen foreløpig kan hamle opp med Apples 2.5 millioner nedlastete sanger i uken.

Treg start i Europa

Coca-Cola annonserte nylig mycokemusic.com er Europas største nettmusikktjeneste, med 10,000 solgte låter hver uke.

Det forventes at Apple lanserer sin iTunes-tjeneste i Europa senere i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse