HP Music i Tunes

Annonse


HP klar med iTunes

HP Music i TunesAllerede torsdag forrige uke kunne musikkelskere begynne å laste ned filer fra HPs nye musikkbutikk HP Music.

Identisk med Apple

Der tilbyr de 500 000 låter til 99 cent (litt under sju kroner) stykket. Prisen og utvalget er helt identisk med Apples iTunes Music Store . Programvaren ser også helt lik ut som Windows-versjonen av Apples iTunes.

Programvaren ligger på Apples nettsted. Den eneste forskjellen fra den «ordinære» Windows-versjonen er at det her blir gjort oppmerksom på at versjonen passer for HP og Compaq-kunder.

Spionvare

Det er imidlertid en viktig, om enn usynlig forskjell. Innebygd i HP-versjonen er spionvare som røper at nedlasting foretas av en HP-kunde, og ikke en Apple-bruker eller en generell Windows-bruker.

HP har tidligere annonsert at de kommer med en egen utgave av iPod. Den er produsert av Apple, men med HP-logo. Denne skal etter planen slippes på markedet i løpet av sommeren.

– Ikke gift med Microsoft

HP har i samme slengen lansert to nye PC-er med MandrakeSoft Linux på det amerikanske markedet. I følge Linuxworld er de to stasjonære maskinene ment for små- og mellomstore bedrifter.

Lanseringen blir sett på som et signal fra HP om at de ikke er gift med Microsoft. Akkurat nå ser det snarere ut som de gifter seg med Apple…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse