Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Skriv deg til en MP3-spiller

På Lesersiden er det ITavisens lesere som lager overskriftene. Nå vanker det en flunkende ny 1.5 GB MP3-spiller fra Creative til beste innlegg i mars.

Vinn Muvo2 Lesersiden
Lesersiden ble lansert i februar, og har allerede resultert i en rekke gode innlegg fra våre eminente lesere.

Høydepunkter hittil inkluderer hessels suverene guider til Spam og ÆØÅ-domener, innføringen i blogging fra mathrong, og bjornars tanker rundt domeneregler.

Ellers har vi hatt gleden av å lese tester av Mozilla Firefox, gode tips til iPod-brukere, og nyhetsinnlegg om mistenksomme søkesresultater, OpenOffice på biblioteket, og andre småkjekke brukertips.

(Dette er bare et lite utvalg – klikk HER for en komplett oversikt over alle publiserte leserinnlegg)

Vinn en Creative Muvo2

Bortsett fra den utvilsomme gleden av å bli publisert og lest på Norges største IT-nettsted, ønsker vi nå i tillegg å belønne de beste og mest interessante leserinnleggene ytterligere.

Derfor gir vi i mars måned bort en fiffig Creative Muvo 2 MP3/WMA-spiller med 1.5 gigabyte lagringskapasitet til den av våre lesere som vi i redaksjonen synes har bidratt særlig positivt til Lesersiden.

Slik kommer du igang

Alt du trenger å gjøre for å komme igang med å skrive innlegg er å registrere deg som ITavisen-leser. Deretter følger du anvisningene i din personlige meny.

Spesielte flotte enkeltinnlegg blir naturligvis lagt merke til, men samtidig vil ikke lesere som gang på gang leverer godsaker gå upåaktet hen. Samtidig fortsetter vi med å trekke frem utvalgte leserinnlegg på ITavisens forside, så her er det mange muligheter til å dele dine kunnskaper og skriveferdigheter.

[ TIL LESERSIDEN ]
Stikkord: lydogbilde