Kazaa

Annonse


Platebransjen 1 – Kazaa 0

KazaaForrige måned ble Sharman Networks lokaler i Sydney raidet av representanter for australsk musikkbransje. Sharman Networks er selskapet som eier fildelingstjenesten Kazaa.

Som følge av raidet, som var godkjent av en domstol, anklaget Sharman Networks MIPI, som representerer musikkbransjen i Australia, for å ikke ha gyldige bevis mot dem. Således ville de få ugyldiggjort razziaen, og få tilbake alt beslaglagt utstyr.

Motbør

Klagen har nå vært oppe for en domstol og dommeren ga ikke Sharman medhold i sin klage. Dette betyr at MIPI fritt kan herje på med alt beslaglagt utstyr fra Sharmans lokaler, melder Afterdawn.com.

Men som et plaster på såret til Sharman befalte dommeren også at de to partene skal bli enige seg imellom om hvordan MIPI kan få tilgang på bevismateriale uten å ødelegge hele virksomheten til Sharman, som jo er uskyldige inntil det motsatte er bevist.

Domstolen etterkom heller ikke Sharmans ønske om å utsette den australske rettssaken inntil en tilsvarende rettssak mellom Sharman Networks og RIAA er over i USA.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse