Annonse


Klampen i Bond!

James Bond-spill har ikke alltid vært så gode som de burde vært, og for første gang ser det ut som om vi endelig blir servert en fullverdig Bond-opplevelse i spillform – komplett med drivende gameplay, mye action, tørrvittigheter og det rette glimtet i øyet.

Velbrukt lisens

Det hele er både dels tredjeperson-skyter, dels Need For Speed, og litt Splinter Cell. Vi kan glatt komme på 007 gode grunner til å spille Everything or Nothing:

  • 001 – Spillet er velprodusert og svært cinematisk, med innleide skuespillere – inkludert Pierce Brosnan, John Cleese, Judi Dench, Willem Dafoe, Shannon Elisabeth og Heid Klum.

  • 002Everything or Nothing har sin egen historie, og er ikke knyttet opp mot en spesiell film. Selv soundtrack-sporet Mya Harrison er spesialkomponert for spillet.

  • 003 – Du kan rappellere ned bygning og skrenter mens du skyter rundt deg og dukker unna eksplosjoner. Electronic Arts har faktisk her gjennomført en vesentlig evolusjonær utvikling i første/tredjepersons skytespill-sjangeren.

  • 004 – Kjøresekvensene med bil/helikopter/motorsykkel/etc… er både utfordrende, veldesignete, og lekre å se på. Det hjelper at utviklerne har «lånt» grafikkmotoren fra Need For Speed.

  • 005 – Gadgets Galore.

  • 006Everything or Nothing nytes beste alene, men stiller også med multiplayer og samarbeidsmodus.

  • 007 – Jaws er med!

Skjermbilde fra 007-spillet Everything or Nothing på Playstation 2. Også tilgjengelig på Xbox og Gamecube.

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Men for all del, det er irritasjonsmomenter også i Everything or Nothing. Særlig kan det automatiske sikte-systemet føre til noe forvirring og en del uvoersiktlige kameravinkler. Dessuten er det vannvittig irriterende å måtte klikke seg gjennom 7-8 «OK»-dialogskjermer hver gang man vil lagre, noe som helst bør gjøres mellom hvert oppdrag (notis til EA: autolagring, er mulig – andre har gjort det!).

Film er best på konsoll

Men det blir flisespikkeri. Blandingen mellom skyting, sniking og bilkjøring fungerer overraskende godt, og spillet er passe variert og utfordrende nok til å holde interessenivået oppe..

James Bond-spillene har gått fra middelmådighet til et betydelig modningsnivå i årets utgave.

Det er mer enn man kan si om filmene…

Annonse


Annonse