Siemens Gigaset MMS

Annonse


Ubrukelig fast-MMS

Siemens Gigaset MMSGigaset SL740 og SLX740isdn er ventet til norske butikkhyller i april. Den første er for analog telefon og vil koste ca. 1700 kroner, den andre er for ISDN og vil ligge på rundt 2000 kroner.

Verken SMS eller MMS

Med integrert kamera og innebygd støtte for MMS burde disse fasttelefonene fungere som mobiltelefoner. Men den gang ei. Telenor (eller for den saks skyld andre leverandører av fasttelefoni Norge) støtter verken SMS eller MMS på fastnettet.

Siemens Norge håper likevel at de vil innføre det på sikt.

– I en tid da mange velger å bare ha mobil, er det jo viktig for teleselskaper å videreutvikle tilbudet innen fasttelefoni, sier produktsjef Stian Andresen i Siemens til ITavisen.no.

Synkronisering mot Outlook

Foruten integrert kamera har telefonen kalender og adressebok som kan synkroniseres med Outlook. Du kan legge inn bilder både som bakgrunner og i adresseboka. I tillegg kan du laste ned både ringetoner og bilder, akkurat som med en mobiltelefon.

Du kan i tillegg legge inn ulike ringetoner for ulike numre, slik at du alltid vet om det er sjefen eller dama som ringer…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse