N-Gage

Annonse


N-Gage selger dårlig

N-Gage-Salget har ikke nådd mer enn 25 prosent av målsettingen, forteller Nokia sin konsernsjef, Jorma Ollia til Financial Times.

– For tidlig

Nokia-sjefen mener det likevel er altfor tidlig å avgjøre hvorvidt N-cage blir en suksess eller ikke. Målet er å selge ni millioner enheter innen to år, men dette kan vise seg å bli vanskelig med salgstallene så langt. En fellende dom vil Ollia først avgi i november 2005.

– Prisen er riktig

Den mest vanlige innvendingen mot N-Gage, er at prislappen på drøye 300 euro, er altfor høy til å kunne hamle opp med konkurrenter som Nintendo sin Gameboy.Ollia mener på sin side å ha satt prisen riktig.

– Det finnes det overhodet ingen tvil om, sier han til svenske Dagens Industri.

(Denne artikkelen er hentet fra vårt søsterpublikasjon ITavisen.biz)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse