Telefonregningned

Annonse


Ring billig med Easyjet

TelefonregningnedCANNES (ITavisen.no): EasyJet utfordrer mobil-verdenen og lover halverte mobilregninger. Selskapet lanserte planene under åpningen av mobilbransjens stortreff – 3GSM World Congress i Cannes.

Presset på prisen

Mobilbransjen er under press. Lansering av 3G-nett vil koste store penger, og videreselgere presser operatørens prisnivå. Men så langt har få aktører med etablerte merkenavn fra andre arenaer kastet seg på konkurransen. Virgin-gruppen har vært ett unntak.

Nå får de følge av EasyJet, som lover aggressiv konkurranse. Ryanair Telecom skal også ha planer om å lansere et lignende tilbud.

EasyTelecom

– Mobile prisplaner er for kompliserte og tjenesten for dyr. Det er på tide at noen underbyr aktørene, sier Haji-loannu fra EasyJet til Herald Tribune.

– Selskapet skal hete EasyTelecom, tilby tjenester over nettet, og vil lansere i Storbritannia i løpet av året. Planen er å tilby tjenesten over hele Europa, og eventuelt også å utvide med fastlinjetelefoni.

(Denne artikkelen er hentet fra vårt søsterpublikasjon ITavisen.biz)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse