Alcatel One Touch 735i

Annonse


Nye mobiler fra Alcatel

Alcatel One Touch 735iCANNES (ITavisen.no): Ikke bare kan den skryte av to fargeskjermer, men den dårligste av de to har 65.000 farger. Den beste skjermen har et TFT-display med opptil 262.000 farger. Man skulle tro at dette betydde at man måtte bære den med seg på ryggen som i de gode gamle dager, men her er det snakk in 88 gram. Knapt nok merkbart.

Kamera har den, med VGA-kvalitet. Den kan ta både bilder og video, samt animerte bilder. Alt dette kan blant annet brukes til å identifisere kontaktene i personlisten din.

260.000 farger og video
En annen av toppmodellene er helt klart One Touch 756, som har en TFT-skjerm med over 260.000 farger, i tillegg til at den fungerer på alle de tre GSM-båndene. Dette gjør at man enkelt kan bruke telefonen over store deler av verden.

Telefonen kan ta opp video med lyd, sende og motta video via MMS, i tillegg til at man har GPRS og Java MIDP 2.0, som gjør at det vil gå raskere å laste ned spill og applikasjoner til telefonen.

To i midtsjiktet
One Touch 556 og 735i er mobiltelefoner som vi vel trygt kan si havner i mellomsjiktet. 735i er en telefon som er segmentert mot de som er interessert i å bruke telefonen til underholdning. Spill er nok det Alcatel har tenkt på, med tanke på at man faktisk kan snu den 90 grader, slik at man får større bredde på spillene sine.

One Touch 556 har visstnok stor nedlastningskapasitet, uten at vi har klart å få vite noe mer om dette. Den skal også ha høy kvalitet på fargeskjermen, og da regner vi med at det vil bety i hvert fall 65.000 farger. Kamera med VGA-kvalitet er det også.

Latin telefon
Den siste telefonen er 332a og er regnet for de Latin-Amerikanske landene, så den har vel minimal interesse for ITavisen.nos lesere. Er det allikevel noen som har tenkt seg over dit for å kjøpe mobil kan man forvente seg 4096 farger, EMS, SMS og WAP.

Den veier 77 gram og blir en mobil som Alcatel sannsynligvis håper skal erobre nye markeder med tekniske spesifikasjoner som disse markedene kanskje ikke har opplevd for mye av tidligere.

Tilgjengelig nå
One Touch 735i er allerede på markedet, mens man kan forvente One Touch 835 og 332a i løpet av April. 756-modellen kommer på markedet i juni, mens vi må vente helt til september før vi kan sette fingrene i One Touch 556.

Annonse


Annonse