3GSM World Congress

Annonse


Mobil moro i Cannes

3GSM World CongressCANNES (ITavisen.no): 3GSM World Congress er messen som starter vårens mobilslipp. Vi har allerede sett et par nye mobiler fra selskaper som Siemens og Motorola tidligere i vinter. I løpet av denne uken vil vi nok også se nye ting fra SonyEricsson, Nokia, Panasonic og Alcatel, i tillegg til at de to tidligere nevnte også kommer med nye produkter her ned i Cannes.

Nye mobiler

Det virker klart at Nokia slipper sin nye Communicator i løpet av dagen. 9500 skal den visstnok hete og har blant annet støtte for WiFi/WLAN og GPRS. Telefonen skal også være utviklet i samarbeid med IBM. Nokia har en pressekonferanse her nede klokken 15:00. Vi vil komme tilbake med detaljer så snart denne er ferdig.

SonyEricsson vil sannsynligvis slippe mobilen vi viste dere for en drøy uke siden, T650. Det går også rykter om en telefon fra SonyEricsson med et 1,3 megapixel kamera. Ellers så vet vi at Alcatel allerede har sluppet fem nye telefoner her nede.

Det vil helt sikkert også være en hel masse andre telefoner og spennende produkter som slippes i Cannes og ITavisen.no vil bringe ferske nyheter om dette hele uken.

Mye spill og moro

En kjapp titt rundt på messeområdet i morgentimene i dag, før vi ble kastet ut, fordi vi var kommet oss inn i noen messehaller før pressen egentlig hadde lov, viser også at mobil underholdning er stort her nede.

Flere av de kjente mobile underholdningsselskapene, som blant annet In-Fusio er her, i tillegg til en rekke mindre kjente, som etter standene å dømme tydeligvis har mye spennende på lur. Vi kommer tilbake med masse fra denne fronten i løpet av uken.

Annonse


Annonse