Hopp til navigasjon Hopp til innhold

iTunes-«hack» lurer Pepsi

Skarpt syn eller et par gode briller er det eneste du trenger for å laste ned gratis musikk fra iTunes – uten å kjøpe Pepsi-flasker.

Pepsi iTunes
Pepsi gir bort 100 millioner iTunes-låter i en stor kampanje som de kjører sammen med Apple i USA. Men for å få gratismusikken må du kjøpe Pepsi-flasker. Og bare en del av flaskene har korker med et nummer som gir deg adgang til gratis musikk.

Musikk uten sukker

I følge News.com er det svært enkelt både å se hvilke flasker som inneholder vinnernumre og å lese selve nummeret.

Med dette nummeret nedskrevet kan du rusle hjem og laste ned en gratis låt. Enkelt og greit – uten å få i deg verken sukker eller fetende kalorier. Og uten å ha brukt så mye som en dollar av lommepengene.

Stikkord: fildeling, internett, lydogbilde