RIAA logo

Annonse


– RIAA er gangstere

RIAA logo
(Ill.: RIAA)
RIAA (Recording Industry Association of America) fortsetter sin krig mot «vanlige» amerikanere som laster ned musikk fra internett. Med denne ukes 531 nye søksmål, har omtrent 1.500 mennesker fått kjennskap med RIAAs advokater den sisite tiden.

– Utpressing

Mange protesterer, og en del bredbåndsleverandørerer kjemper imot stevningene som tvinger dem til å oppgi identiteten på sine kunder. Men de færreste pirat-beskyldte hjemmesurferne har mage og lommebok til å ta opp en juridisk kamp mot en motstander som RIAA, og føler seg skremt til å inngå forlik i stedet for å slåss.

På dette grunnlaget er det New Jersey-kvinne Michele Scimeca nå saksøker RIAA tilbake, skriver CNet News.

Scimeca har selv blitt satt på RIAAs skuddliste, men går nå til sak der hennes advokater fremholder at RIAA bevisst driver utpressing og bryter mot den amerikanske «antiracketeering»-loven, som i utgangspunktet ble innført for å bekjempe organisert kriminalitet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse