RIAA logo

Annonse


RIAA saksøker enda flere

RIAA logo
(Ill.: RIAA)
I følge RIAAs president Cary Sherman er denne offensiven begrunnet i behovet for å la legale tjenester som iTunes få vokse frem.

-Vi ser ingen grunn til å la legale nedlastningstjenester konkurrere mot de illegale alternativene, sier han til CNet News.

Anonymt

Som tidligere er også disse 531 personene anmeldt uten at man vet hvem de er. RIAA må legge frem bevis for at fildeleren har gjort noen ulovlig, før retten lar dem gå til nettilbyderne for å få identiteten til brukeren.

RIAA prøvde seg på noen liknende anmeldelser i fjor, men merket fort at folks fildelingsvaner steg til normalt nivå igjen etter at den verste skrekken hadde lagt seg. Derfor vil de nå satse på å alltid ha noen saker på gang, for å holde frykten i live hos brukerne.

Annonse