DVD X Copy Platinum

Annonse


Ny sak mot 321

DVD X Copy PlatinumDVD X Copy selger svært godt. Og selv om det ironisk nok trolig blir piratkopiert i enda større skala, tjener 321 Studios i hvert fall godt nok til å donere sju millioner kroner til organisasjonen Electronic Frontier Foundation, som kjemper for retten til å kopiere til privat bruk.

Fjerde gang

Hittil har de mottatt tre stevninger fra ulike deler av filmbransjen. To ganger (i henholdsvis New York og California) av filmselskapene kollektivt, og en gang av Macrovision, som leverer kopibeskyttelse til DVD-filmer.

Denne gangen er saksøkeren Digital Versatile Disc Copy Control Association (DVD CCA). Denne organisasjonen har tidligere uttalt at de ikke som sin søsterorganisasjon i platebransjen RIAA (Recording Industry Association Of America) vil saksøke individuelle privatpersoner som legger filmer ut på nettet.

– Ulovlig produkt

Derimot går de nå rett på selskapet som leverer den mest populære og anvendelige programvaren for kopiering av kommersielle DVD-filmer til harddisk og tomme DVD-plater.

– DVD CCA tror at å stoppe massemarkedsføringen av disse ulovlige produktene er det viktigste og mest effektive steget mot å beskytte eiendom mot tyveri og misbruk i et skiftende marked, sier organisasjonens advokat Steven Reiss til News.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse