Sandisk 4 GB kombi-CF

Annonse


4 GB-kort for alle kamera

Sandisk 4 GB kombi-CFDe nye kortene har en bryter som gjør at man kan veksle mellom FAT16 (Type I) og FAT32-filsystemene (Type II) . Det er bare de nyeste kameramodellene med Type II som bruker FAT32. Eldre kameraer med Type I kan ikke utnytte de nyeste kortene med størst lagringskapasitet.

Kortet er i Type I-format, slik at det passer både i Type I og II-brønner.

4 GB for 8500

Dette har kortprodusenten SanDisk nå løst med sitt nye CF-kort som ble lansert på en messe for fotobransjen i Las Vegas i natt norsk tid. 4 GB-kortene, som kommer i butikkene i løpet av april, vil ligge på rundt 8500 norske kroner. Da har vi tatt høyde for moms og norsk kostnadsnivå. Den amerikanske prisen er 1000 dollar.

2 GB for 6500

Selskapet vil i slutten av måneden sende sine CF-kort med 2 Gigabyte minne ut i butikkhyllene. Prisen vil trolig ligge mellom 6000 og 7000 kroner.

Disse kortene fås i to utgaver, Extreme (Type I) og Ultra II (Type II).

32 MB for en hundrings

I tillegg lanserte SanDisk en ny serie med MemoryStick-kort, deriblant en PRO-utgave med 1 GB minne.

En annen SanDisk-nyhet er en serie med billigkort som er ment for salg i kiosker, bensinstasjoner og dagligvareutsalg. Disse 32 MB-kortene kortene kalles Shoot & Store og vil koste 15 dollar stykket (litt over en norsk hundrelapp) i USA.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse