Star Wars IV: A New Hope

Annonse


Star Wars-klassikerne på DVD

Star Wars IV: A New HopeKlassikerne Star Wars Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back og Episode VI: Return of the Jedi blir nå endelig tilgjengelig på DVD – over 25 år etter at den første filmen hadde kinopremière i 1977.

En fire-disk samlingspakke skal lanseres 21. september i USA og Canada, mens internasjonal lansering er ventet kort tid etter.

Filmene som nå lanseres på DVD er riktignok ikke lik originalversjonen, men i stedet de tre digital oppgraderte spesialversjonene som ble lansert i 1997 (hittil kun tilgjengelig på VHS).

Den fjerde DVD-en inneholder det Lucasfilm beskriver som den mest omfattende dokumentarfilmen noensinne produsert om Star Wars-sagaen, samt tidligere ufrigitt film-materiale fra produksjonen av de tre første filmene.

Annonse


Annonse