WLAN Basestasjon

Annonse


Stadig mer gratis WiFi

WLAN BasestasjonAmerikanske forretningsdrivende har ifølge Information Week tatt hintet: Folk med bærbar PC i bagasjen velger heller å ta en kopp kaffe på et sted med gratis, trådløst bredbånd enn på et sted der den samme oppkoblingen krever at du drar fram kredittkortet for å betale noen få dollar.

Pizza og bredbånd

Blant store, offentlige steder som har valgt å kutte ut avgift og innlogging er hovedflyplassen i Pittsburgh og hotellkjeden Choice.

I føloge markedsanalytikerne vil stadig flere servicebedrifter følge etter, og mange ror at trådløst bredbånd om få år vil være gratis tilgjengelig nær sagt overalt.Her i landet tilbyr blant annet pizzakjeden Peppes gratis bredbånd.

Ikke bare til de som spiser i restaurantene, men også til andre som befinner seg i området, har ITavisen.no konstatert.

Annonse