Foto: Per Ervland

Annonse


Storslipp fra Canon

Foto: Per ErvlandCanon presenterte denne uken en mengde nye produkter, både digitale still- og video kamera og nye fotoprintere.

Spesielt nevneverdig er nye «proff»-modellen PowerShot Pro1, som koster ubeskjedne 12.000,- kroner uten å være speilrefleks. Derimot stiller kameraet med 8 megapiksler og et kraftig objektiv som tilsvarer 28-200 mm.

Ellers er hele tre nye modeller på plass i den populære digitalkamera-serien Ixus, såvel som den nye speilrefleks-toppmodellen EOS 1D Mark II.

Canon har også flere nye printerprodukter på lur, inkludert den nye i9950, som skriver kantløst på A3-ark og har hele åtte forskjellige fargepatroner for bedre fargegjengivelse. Lillebror i990 skriver på sin side utfallende A4-ark med syv fargepatroner.

Diverse nye kameramodeller fra Canon. Powershot S1 IS til høyre, de tre nye Ixus-modellene til venstre.

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Annonse