Disney

Annonse


Disney går for Microsoft-beskyttelse

DisneyDisney ønsker å gjøre mer av sitt innhold tilgjengelig for mobiltelefoner, PDAer og kommende bærbare (Microsoft-)videospillere, og har valgt Microsofts DRM-system for å prøve å forhindre uønsket duplisering og spredning av materialet sitt.

– Vårt mål er å gi forbrukere tilgang til topp innhold på mange forskjellige enheter, inkludert Windows XP Media Center PC-er, høyoppløselige TVer, og bærbare Media Center-enheter – uten å måtte tenke på kompabilitet, sier Microsoft-talsmann Will Pool til nyhetstjenesten AP.

Disney bruker allerede en kombinasjon av teknologi fra Microsfot og Real for å tilby leiefilm på nett via tjenesten Movielink.

Microsoft har allerede inngått en liknende avtale med det store filmselskapet Time Warner, som skal bruke selskapets DRM til online-distribusjon.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse