Motorola V80 lukket

Annonse


Fire nye fra Motorola

Motorola V80 lukketDen største nyheten er V80, en klapptelefon med roterende lokk med kamera i. Denne løsningen minner om digitalkameraer med roterende LCD-skjerm, og gir muligheten for flere kreative vinkler når festbildene skal tas.

Vekk med antennen

V80 har i motsetning til tidligere modeller med lokk fra Motorola integrert antenne. Nå er det altså slutt på at en irriterende «krok» henger seg opp i lommestoffet når telefonen ringer.

Telefonen har integrert USB og Bluetooth for tilkobling til håndfri, PC og PDA. Men infrarød mangler. Den har tre bånd for bruk i USA, WAP 2.0 nettleser og e-postklient. Samt MP3- og MIDI-ringetoner som kan mikses med programvare som følger med.

Enklere

Modellen V220 er en enklere og rimeligere utgave som stort sett har de samme funksjonene som V80. Designet er imidlertid noe annerledes, med gråfarge.

V220

Den tredje og enkleste modellen har fått navnet V180, der vekten er lagt på ringetoner, MMS og spill. Men i motsetning til mange «ungdomsmobiler» kan både kalender og adressebok synkroniseres mot PC.

V180

Luksus

For den som ønsker å vise at lommeboka er full og saldoen viser seks sifre, er luksusmodellen V600 det riktige valget. Telefonen, som er svart når den er lukket og lys grå når du åpner den, har diskret frontdisplay i blått og skjerm med 65 000 farger. Det er en firebåndstelefon, slik at ekte jetsettere fritt kan bevege seg mellom GSM-nettene rundt i verden (CDMA er ikke støttet).

V600

Også her er kamera, GPRS, Java og GPRS en selvfølge. Og blir du lei av designet, kan du bytte deksel. Om du har råd da, etter å ha bodd på femstjerners hoteller og spist middag og lunsj hver dag på restauranter med stjerner i Michelin-guiden…

Både høyre og venstre

Med i Motorolas vårslepp er også et nytt Bluetooth-håndsett med modellbetegnelsen HS820. Også her er design et viktig element, både ergonomisk og utseendemessig. Motorola framhever spesielt at settet passer like godt til høyre og venstre øre. Noe som kanskje ikke er en selvfølge?

HS820

Lansering av samtlige produkter er satt til 2. kvartal. Priser i Norge er ennå ikke fastsatt.

Annonse


Annonse