Apple safari

Annonse


Safari 1.2 klar

Apple safariSafari har for lengst passert Internet Explorer som den foretrukne nettleseren for Mac OS X-brukere. Dette fordi Safari i motsetning til Explorer stadig blir oppdatert. Microsoft har offisielt sagt at de ikke kommer til å videreutvikle sin nettleser for mac-plattformen.

Serttifikat-støtte

Den nye versjonen har bedre støtte for nettsteder som er utviklet med Internet Explorer i tankene. I tillegg støter den nå digitale sertifikater.

Mer oppsiktsvekkende er det kanskje at nettleseren kan starte på ny etter at en nedlasting av en eller annen grunn har blitt avbrutt.

Bedre med Javascript

Safari-brukere har tidligere opplevd at visse Javascript-applikasjoner har fungert dårlig eller bare delvis (for eksempel ITavisen.nos mobil- og bredbåndskalkulator). Nå skal dette langt på vei være løst. Nettleseren kan nå også lese nettsider der LiveConnect rukes som kommunikasjon mellom Javascript og Java applets.

Oppgraderingen kan lastes ned fra apple.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse