Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Dell med ny Pentium

Dell kommer i dag med maskiner med de nye Intel Pentium 4 prosessorene som ble lansert i går. I første omgang 3,2 GHz, men 3,4 Ghz kommer snart.

Dell deskstop stsjonær
De nye prosessorene vil være å finne i Dimension XPS og Dell Precision 360 arbeidsstasjoner. Fra midten av februar vil de også være å finne i Dimension 8300.

3,2 GHz først

Sammen med HT teknologien har de 1MB Level 2 cache og vil innledningsvis være tilgjengelige med hastigheter opptil 3.2GHz. De er også de første Pentium 4 prosessorene som benytter seg av det nye settet med 13 spesialiserte instruksjoner som gjør det mulig med mer effektiv gjennomføring av flere oppgaver samtidig.

Til sammen vil disse forbedringene resultere i bedre ytelse for prosessorkrevende programmer.

XPS med 3,4 GHz

For enda mer kraftkrevende kunder kunder kan Dell snart tilby den nyeste Extreme Edition Pentium 4 prosessoren i Dimension XPS-modellene. Den leveres med en hastighet på 3,4GHz, 2MB Level 3 cache og er den kraftigste som er tilgjengelig på en Pentium 4 prosessor.

Størrelsen på cachen fører til raskere innlasting av store filer. Denne egenskapen øker ytelsen til krevende programmer som 3D spill, redigering av video og dataanalyser, skriver Dell i en pressemelding.

Stikkord: Maskinvare