Norman-logo

Annonse


Tandberg vil ha Norman

Norman-logoStyret i Norman mottok lørdag tilbud fra Tandberg med et bytteforhold tilsvarende 3,12 aksjer i Tandeberg data per aksje i Norman.

Ikke diskutert

– Tilbudet fra Tandberg Data kom helt overraskende på oss, og det har ikke foregått diskusjoner på forhånd, sier konstituert styreformann Øystein Moan til digi.no. Publikasjonen spekulerer i at bakgrunnen for fusjonen kan være at Svein R. Goli sitter som styreformann i begge selskapene.

«Styret i Norman vil behandle invitasjonen fra Tandberg Data samt vurdere det industrielle og strategiske rasjonale bak en mulig sammenslåing. Dette, samt resultatet av eventuelle forhandlinger med Tandberg Data, vil danne grunnlag for en anbefaling fra styret overfor aksjonærene i Norman», skriver Norman i sin børsmelding.

Synergi?

Begge selskaper operer innen sikkerhet og data, men årsakene til fusjon pleier å være mer åpenbare. Det vil være mulig å skape synergieffekter innen salg og administrasjon, men innen produktutvikling er det vanskelig å se noen effekter.

ØJ

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse