Muzio MP3/USB

Annonse


TEST: Muzio USB MP3

Muzio JF-120FR er en USB-basert (ikke USB 2.0) MP3-spiller med 256 megabyte lagringskapasitet. Den mest unike egenskapen ved spilleren er at den ifølge importøren ENEA er den første spilleren av sitt slag som tar i bruk den nye skjermteknologien OLED.

OLED-skjermer gir bedre opplyste og skarpere bilde, og er samtidig flatere og krever mindre strøm enn vanlig LCD (les mer HER. Enkelte digitalkamera på markedet har allerede implementert teknologien, for eksempel Kodak EasyShare LS633 Zoom.

Så hvor nyttig er dette i en MP3-spiller som Muzio? Ikke så veldig, for å være helt ærlig. Skjermen ser fin og klar ut, om litt «vibrerende», men den store «wow!»-faktoren uteblir.

God i bruk

Det er heller et elegant design forøvrig, koblet med gode funksjoner som gjør at vi faller for Muzio.

Spilleren er lettbetjent, ikke minst grunnet en stor styringsspake for navigering, og menyene er informative og enkle.

Både MP3 og WMA støttes, og man kan gjøre både diktafon-opptak (ca. 65 timer på 256 megabyte) og opptak fra den innebakte FM-tuneren.

Batteritiden for et standard AAA-batteri er oppgitt sånn midt på treet til 10 timers musikkavspilling, eller 15 timer radio.

Muzio stiller med MP3, WMA, FM-radio, OLED-skjerm og opptaksmuligheter. Fås med 256 eller 512 megabyte lagringsplass.

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Datalagring

Muzio er en kombinert MP3/WMA-spiller og USB-lagringsenhet. Det betyr at du kan stappe spillere rett inn i USB-pluggen din for å overføre filer, uavhengig av om det er musikk eller ikke.

Konseptet er for eksempel kjent gjennom Creative’s MuVo-spiller, men der Muzio briljerer er ved å ikke kreve at man tar av et lokk eller en avtakbar del av spilleren for å bruke USB-pluggen. USB-tilkoblingen vippes i stedet sidelengs ut fra sitt deksel under, og virker heldigvis solid konstruert.

Konklusjon

Vi liker Muzio godt. Den er liten, lett å bruke, funksjonsrik, praktisk og lekker.

Importøren lover å ha den inne i februar. Men slå gjerne av noen hundrelapper på prisen…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse