virus orm lite bilde

Annonse


Gratis kur mot «MyDoom»

virus orm lite bildePå sikkerhetsselskapet Symantecs skala har MyDoom nå blitt oppgradert til trusselklasse 4. Ekspertene synes å være enige om at viruset er ekstremt hissig, og faren for infeksjon og viderespredning som høyere enn med noe virus på svært lenge.

1 av 12 brev har virus

Målt i mengden av uønsket e-post er viruset mer plagsomt enn Sobig.F, som plaget oss på sensommeren.

En av 12 mail som kommer inn i bedrifter som lar Symatec ta seg av spamfilteret inneholder nå MyDoom-viruset. Til sammenligning var 1 av 17 e-brev Sobig.F-infiserte da epidemien var på det verste i august i fjor.

Kuren finnes!

Om du skulle komme i skade for å åpne vedlegget som følger med et infisert e-brev, risikerer du å eksponere PC-en din og nettverket din for uvedkommende.

Under finner du linker til tre seriøse antivirusselskaper som tilbyr gratis kur mot viruset. Men vær oppmerksom på at kurene bare rydder opp om du allerede har fått viruset. De beskytter ikke mot nye infeksjoner. Det trenger du antivirusprogramvare til. Og det koster som oftest penger.

Norman
Symantec
F-Secure

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse