penger

Annonse


1.7 millioner i MyDoom-dusør

pengerEn vesentlig del av skadevirkningen til det hurtigspredende MyDoom-viruset er blant annet å stable på bena et massivt Distributed Denial of Service (DDoS)-angrep mot nettstedene til SCO.

SCO, som har gjort seg svært upopulær i Linux-miljøer ved å hevde å ha opphavsrett til deler av det åpne operativsystemet, utlyser nå en pengepremie på $250.000 (ca. 1.7 millioner kroner) til informasjon som fører til arrestasjon og domfellelse av viruskoderne, skriver ZDNet News.

– De må stanses!

SCOs nettsteder ble i fjor utsatt for en rekke angrep, men ingen av dem var virus-initierte.

– Dette er annerledes og langt mer bekymringsverdig, siden det ikke bare skader vårt eget selskap men også systemene og produktiviteten til mange selskaper og organisasjoner over hele verden. Dette er kriminell aktivitet som må stanses, sier Darl McBride, administrerende direktør i SCO.

FBI er også involvert i jakten på virus-synderne.

Annonse