Morpheus 4

Annonse


Totalt anonym fildeling

Morpheus 4Fildelingsklienten Morpheus er nå ute i versjon 4, og denne gang byr StreamCast Networks på simultan søking over alle de største P2P (Peer-2-Peer)-nettene samtidig, inkludert eDonkey, Gnutella, Grokster, G2, iMesh, og LimeWire.

Programmet skal maskere anonymiteten din fra eventuelt søksmål-sultne plateselskaper, og integrerer samtidig både antivirus og stemmechatting med VoIP (Voice over IP).

Ekstra-dill?

Ifølge selskapet selv er Morpheus 4.0 fri for såkalt spyware, altså skjulte «spionprogrammer» som installeres samtidig med hovedapplikasjonen. Dette bør tas med en klype salt, siden nedlastingsserveren advarer om at «Third-party applications bundled with this download may record your surfing habits, deliver advertising, collect private information, or modify your system settings» .

Mange lesere advarer også mot uønskete bieffekter etter å ha lastet ned Morpheus. Installer på eget ansvar!

For nedlasting og mer informasjon, se www.morpheus-os.com.

Annonse