Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Chess og ABBA enige

Chess tar opp igjen arbeidet med å etablere seg i Sverige, etter at selskapet kom til enighet med ABBA om Chess-navnet.

Bilde.: www.abbasite.com
Mobilselskapet stanset i forrige uke lanseringen i utlandet fordi Ulvaeus og Andersson ble opprørte over at mobilselskapet har samme navn som deres kjente musikal. I tillegg brukte Chess musikk fra musikalen under et pressetreff i Stockholm. Musikkforlaget de to svenskene driver, Mono Music, vurderte rettslige skritt, skriver Dagens Næringsliv.

Striden skal nå være lagt helt død, men hva som førte til at Chess kom til enighet med de to herrene Ulvaeus og Andersson sier meldingen ingen ting om. Administrerende direktør i Chess, Idar Vollvik, sier imidlertid at han er veldig glad for at konflikten er over.