Tekniskfeil.gif

Annonse


NextGenTel nede i Oslo

Tekniskfeil.gifI følge markedsdirektør Morten Ågnes i NextGentel er feilen nå så godt som rettet.

– En sentral gikk ned i natt, og dette berørte 4-5 andre sentraler i Oslos østlige bydeler. Vi må bytte ut noen komponenter, og dette vil føre til noe ustabilitiet i formiddag, sa Ågnes til ITavisen.no tirsdag formiddag.

Så ut som hele Oslo

På selskapets kundesider kunne det se ut som om hele Oslo-området var nede. I følge Ågnes gjaldt feilene bare områdene i Groruddalen opp mot Lillestrøm. Meldingen ble seinere oppdatert.

Feil også i går

NextGenTel hadde også problemer natt til mandag, da en sentral i Groruddalen i Oslo var nede. Feilen ble rettet ved 10.30-tiden i går formiddag. Denne feilen skal imidlertid ikke ha sammenheng med det som skjedde i dag morges.

Annonse


Annonse