Roar Olsen Viafon

Annonse


Kontantkort for fasttelefon

Roar Olsen ViafonDet finnes en rekke mennesker som av ulike grunner ikke regnes som kredittverdige, og som derfor er avskåret fra å få et ordinært fasttelefonabonnement.

Paradoks

Er du ikke regnet som kredittverdig får du heller ikke abonnement på mobiltelefon. Dermed er du prisgitt kontantkort, som i dag gir deg svindyre tellerskritt på mobiltelefonen. Et paradoks, ettersom mange i denne gruppen har pådratt seg betalingsanmerkninger nettopp på grunn av dårlig råd.

Kontant på fasttelefonen

– Vi ønsker å tilby kontantkort til denne brukergruppen, sier Roar Olsen, administrerende direktør i Viafon Norden AS til ITavisen.no. Han lover at de første kortene skal være i salg allerede om en måneds tid.

Med ordinære kontantkort er abonnementet bakt inn i samtaleprisen, og det er en av grunnene til at hvert enkelt telleskritt blir så dyrt.

Annonse


Fyll opp kontoen

Kontantkort for fasttelefoni vil ikke virke på samme måte. Her fyller du kontoen med så mye du måtte ha råd til, og så trekkes fastavgiften fra ringekontoen hver måned. Det resterende beløpet kan du så ringe for. Kontoen kan fylles via Internett, med kredittkort eller ved å kjøpe kontantkort over disk i en Narvesenforretning.

Olsen kan ikke si helt sikkert hva hvert enkelt tellerskritt vil komme på med et slikt kort. – Selskapet som lager kortene skal ha litt, og Narvesen skal ha noe for å selge dem. Dermed blir det et lite påslag sammenlignet med vanlig abonnement, sier han.

Annonse