Scottevest solcelle

Annonse


Dingsejakka får solceller

Scottevest solcelleVi har tidligere testet Scottevests jakke for dingsofile og var svært begeistret (se artikkel). Nå kommer den i en ny versjon som skal sørge for at det alltid er strøm nok på duppedingsene du trekker med deg.

Solcellelader

Den nye jakka har to solcellefelter bak på skulderpartiet. Disse lader opp et eget batteri, som igjen gir strøm til mobiltelefon, PDA, minidiskspiller, mp3-spiller eller hva du ellers måtte stappe i lommene av elektronikk. Med 29 lommer å velge mellom kan du plassere unna det aller meste av duppedingser.

Batteriet skal kunne lade flere dingser samtidig, men leverer bare mellom 5-10watt, og jo flere dingser du har, dess lengre tid vil ladingen ta, skriver Dagbladet på nett.

Nettverk

I tillegg til laderen og de mange lommene er også denne versonen av jakka utstyrt med PAN (Personal Area Network). Dette gjør at du kan trekke ledninger mellom alle lommene for å koble sammen forskjellige dingser.

29 lommer gir deg mulighet for å skjule det meste.

Du kan også trekke ledninger for høreplugger og hodetelefoner gjennom kanalene slik at du har dem tilgjengelig for bruk uten å måtte krafse i lommene eller vikle opp ledningsvaser.

Annonse


Annonse