Pistol mobil liten

Annonse


Se video av «dødstelefonen»

Pistol mobil litenDen tilsynelatende harmløse mobiltelefonen er ladet med fire skudd som kan avfyres i rask rekkefølge. Våpenet er ikke bare livsfarlig, det er også svært vanskelig å avsløre ved gjennomlysing av bagasje.

Mareritt

For politiet er slike våpen selve marerittet. – I en presset situasjon risikerer vi at vi må trekke våpen fordi en mistenkt griper etter mobiltelefonen sin, sier en talsmann for tysk politi til Cellular.

Politiet advart

I følge nettstedet skal politiet ha fått advarsler om denne telefonen for ca en måned siden. Norsk politi og tollvesen skal imidlertid ha kjent til våpenet siden våren 2001 (se artikkel i Itavisen.no).

Se video

Nå har Cellular også lagt ut en lenke til det de kaller en «hemmelig video» som viser hvordan våpenet avfyres.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse