Apex discover

Annonse


Ny spillkonsoll tar PC-spill

Apex discoverDen nye spillkonsollen ble vist frem på CES i Las Vegas sist uke, og minner på mange måter om en ordinær spillkonsoll. Forskjellen ligger i at du kan benytte et hvilket som helst PC-spill. Det finnes i dag mange tusen spilltitler for PC, langt flere enn det som er skrevet for proprietære konsoller som Gamecube, Xbox og Playstation.

USB

Konsollen har fire USB-porter i fronten. Her kan du koble til standard spillkontroller som ratt, gamepad, joystick eller tastatur.

Den første Discoverkonsollen er det Apex som har utviklet, men også andre vil kunne produsere Discoverkonsoller på lisens. Det betyr at vi vil kunne få et bredt spekter av spillkonsoller som har samme plattform men ellers er ulikt spesifisert. Felles for dem alle er at du setter inn PC-spillet og spiller – like enkelt som du gjør det på spillkonsollene du kjenner fra før.

Billigmerke

Apex er kjent for å produsere billige DVD-spillere og er markedsleder på dette segmentet i USA. Hva de skal ta for Discover-konsollen er ikke kjent, men på amerikanske nettsteder antydes en pris på rundt 200 dollar.

Annonse


Annonse