p900 skjerm

Annonse


Gratis nyhetsleser for P900

p900 skjermLeseren er skrevet ved hjelp av J2ME MIDP2.0/CLD1.0, som dessverre ikke lar seg kjøre på P800. Nokia 6600 har imidlertid også MIDP2.0-støtte, men en bug skal gjøre at applikasjonen i alle fall foreløpig ikke virker på denne telefonen.

Ustabil

Forfatteren sier han har skrevet applikasjonen for eget bruk, og at han er litt usikker på hvor stabilt RSS-leseren fungerer. Vi har testet leseren på en tidlig versjon av P900, og opplever RSS-leseren som svært så ustabil. Vi får lastet ned nyhetsoverskriftene, men kommer ikke til artikkeltekstene. Programmet støtter heller ikke norske tegn.

Om dette fungerer bedre på nyere versjoner av OS-et gjenstår å se.

Har du en P900 kan du jo teste selv. Den enkleste måten å installere programmet på er ved å skrive denne adressen inn i nettleseren på telefonen: http://www.burningdoor.com/steve/feedsuite/latest/BD3FeedSuite.jad.

Ellers kan du lese om andres brukererfaringer eller laste ned applikasjonen her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse