Fly

Annonse


Mobilen blir flybillett

FlyI tillegg kan du bruke mobilen som billett ved innsjekkingen, skriver de to selskapene i en felles pressemelding

SMS

– Dette er fornuftig bruk av teknologi som vil gjøre billettbooking og innsjekking mye enklere og billigere for folk flest , sier Markedsdirektør Carl Størmer i Norwegian. Systemet er trygt, sikkert og veldig praktisk. Ved hjelp av tekstmeldinger vil du raskt finne reisen, bestille og betale den, og bruke en strekkode du får på tekstmelding som billett ved innsjekking. – Dette blir enklere for oss og enklere for kunden, forteller Størmer.

Også Telenor Mobil er svært godt fornøyd med denne utviklingsavtalen.

Ekte mobilhandel

– Avtalen med Norwegian er spennende, fordi den innebærer at kjøp med mobiltelefonen løftes opp på et nytt nivå. Å kjøpe en flyreise blir nå like enkelt som å kjøpe en kinobillett. At det er kjøp av nettopp reiser det her dreier seg om, understreker den viktigste egenskapen ved MobilHandel – nemlig at man kan handle uavhengig av tid og sted, sier administrerende direktør i Telenor Mobil, Ingvild Myhre.

Annonse


Relativt ny teknologi

Kjøp med mobiltelefonen må fortsatt, til tross for mer enn en halv million registrerte brukere, regnes for å være i en relativt tidlig fase. – Norwegian er kreative og initiativrike når de ser mulighetene som bokstavlig talt ligger og venter i lommen på de fleste nordmenn, sier Ingvild Myhre i Telenor Mobil.

SMS-generasjonen

Den nye generasjonen med flyreisende er allerede svært komfortable med å kjøpe varer og tjenester på mobil, og vi er stolte av å være det første flyselskapet i verden som sammen med Telenor Mobil tilbyr denne tjenesten på bestilling, kjøp og innsjekking, forteller IT-sjef i Norwegian, Hans Petter Aanby i pressemeldingen.