Virus orm msblast

Annonse


Microsoft med ny ormekur

Virus orm msblastLanseringen fra Microsoft kommer som en følge av at mange privatpersoner ennå ikke har fjernet MSBlast fra maskinene sine, noe som skaper problemer for flere nettoperatører, melder News.com.

Uvitende

MSBlast, også kjent som Blaster-ormen, dukket opp i august og har siden spredd seg til hundretusener av maskiner. Mens de fleste bedrifter for lengst har fjernet ormen og sikret sine systemer, er det fortsatt mange private som ikke en gang er klar over at maskinene deres er infisert, skriver Microsoft i en kunngjøring.

De som fortsatt er smittet sprer ormen og bremser hastigheten på Internett.

Netthjelp

Etter flere ormeangrep har Microsoft opprettet en egen nettside der du kan hente informasjon om hvordan du sikrer deg mot slike angrep. Samtidig har de utlovet en dusør på 250.000 dollar til den som kan avsløre opphavsmennene bak MSBlast og SoBig.F.

Annonse


Med sitt nye verktøy håper Microsoft å få renset ormen fra et stort antall hjemme-PCer.

Verktøyet finner du her.

Annonse