Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mini-iPod fra Apple

For en gangs skyld stemte ryktene i forkant av Apples «nyttårsshow». De lanserte faktisk en mini-utgave av mp3-spilleren iPod med plass til 4 GB.

iPod mini
Samtidig oppgraderer Apple den minste utgaven av standard iPod fra 10 til 15 GB – til samme pris som før.

Ny Office-pakke

Av andre nyheter Apple-sjefen Steve Jobs kunne presentere var en flunkende ny Office kontorpakke (Office 2004) fra Microsoft og en ny versjon av Apples eget videoredigeringsprogram for proffmarkedet Final Cut 2.

Ny iLife-pakke

Samt en oppgradering av alle iLife-programmene som følger med i operativsystemet Mac OS X – iTunes, iPhoto, iDVD og iMovie. I tillegg har de lagt til musikkstudioprogrammet Garageband. Dette programmet kan utvides til utvides til Jam Pack med langt flere muligheter – mot betaling.

Størst på MP3

Jobs var fornøyd med at iPod nå er suverent størst av alle MP3-spillere på verdensbasis – både regnet i salg og omsetning. I tillegg kunne han fornøyd konstatere at den virtuelle platebutikken iTunes Music Store har passert 50 millioner solgte låter.

Mer opplysninger om disse og andre ferske Apple-nyheter finnes på Apple.com. hele talen til Steve Jobs i opptak finner du HER.

Stikkord: lydogbilde, Maskinvare, programvare