DVD2One

Annonse


Ta kopi av julefilmen

DVD2OneFikk du mange DVD-filmer til jul? Og vil du sikre deg mot at junior på tre søler syltetøy på dem og dermed gjør dem uspillelige? Da er sikkerhetskopier en god løsning.

Nå er det lov

Rett før jul slo lagmannsretten fast at slikt er lov, i saken mot DVD-Jon. Året før slo Oslo Tingrett fast det samme, så da er det vel bare å kopiere i vei. Men ikke legg filmene ut på nettet – for det er ikke lov.

Ved siden av DVD X Copy er DVD2One det mest utbredte kommersielle programmet for kopiering av DVD-filmer til harddisk og tomme DVD-plater.

Oppdeling

Den nye versjonen kan dele opp filmen over to eller flere disker, om du vil ha full kvalitet. Som kjent kan en tom DVD-.plate bare romme 4.7 GB – halvparten av det en kjøpe-DVD kan inneholde.

Programmet har også en ny måte å lage kapitler på, noe som øker hastigheten og fleksibiliteten. I tillegg har man løst problemet med at informasjonen om størrelsen på VOB-filen ikke stemmer overens med den virkelige størrelsen – en kjent taktikk for å lure kopister.

Både Mac og PC

DVD2One kan lastes ned i prøveversjon, men koster 328 kroner om du vil kjøpe det. Programmet finnes både for Mac og PC.

For ordens kyld gjør vi oppmerksom på at DVD2One bare krymper filene, slik at de passer på det antallet DVD-plater du vil bruke til kopieringen. For å dekode og brenne DVD-filmer kreves tilleggsprogramvare. DVD X Copy (bare for PC) gjør derimot hele jobben i en operasjon.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse