mms

Annonse


Hopp og langrenn på MMS

mmsNRK leverer allerede MMS-tjenester fra verdenscupen i langrenn, alpint og skiskyting. På nyåret kan man følge enda flere vinteridretter som kombinert, hopp, snøbrett og fristil, via mobiltelefonen, opplyser NRK i en pressemelding.

– Nye muligheter

– Levende bilder av sportshøydepunkter fra NRK skal folk ikke bare kunne få til sin 32 tommer store TV hjemme, men også til mobilens to-tommersskjerm. Flere og flere telefoner støtter avspilling av TV-klipp, og det åpner nye muligheter for NRK, sier Gunnar Garfors, prosjektleder for mobile tjenester i NRKs utviklingsavdeling.

Avtalen med rettighetseierne, det italienske selskapet Media Partners Group, gjelder i første omgang for inneværende sesong. Avtalen omfatter rettighetene for verdenscuprennene i langrenn, alpint, kombinert, hopp, snøbrett og fristil. NRK sitter også på mobile rettigheter for skiskyting og norsk fotball.

(Denne artikkelen er hentet fra vårt søsterpublikasjon ITavisen.biz)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse