Annonse


MMS på nedtur

Det har i flere måneder vært gratis å sende MMS-meldinger for både Telenor- og NetCom-kunder, men fra 1. desember satte begge operatørene opp prisen til 2,50 kroner per bildemeldingen.

Resultatet ble et kraftig frafall i antall sendte meldinger.

60 prosent frafall

Telenor opplever foreløpig en nedgang på 60 prosent i forhold til november, med 60.000 daglige meldinger de første dagene i desember. En gjennomsnittsdag i november så omtrent 150.000 MMS-meldinger sendt over Telenors nett.

– Det var en kraftig nedgang som forventet, selv om det er tidlig å si noe sikkert etter bare to dager med betaling. Jeg foretrekker å snu tallene på hodet og si at 40 prosent fortsatt sender bildemeldinger, sier informasjonssjef i Telenor, Esben Tuman Johnsen til TV2 Nettavisen.

NetCom-kunder sendte 48.359 meldinger den 1. desember, sammenlignet med 74.000 daglige meldinger i oktober.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse