Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Snikbilde av PS3

Ingen andre enn Sony-topper vet hvordan Playstation 3 kommer til å se ut. Likevel ligger bildene ute på nettet…eller?

PS3 fake
Kloke av skade er vi svært forsiktige med å påstå at slike snik-bilder er ekte. I mange tilfeller dreier det seg om mer eller mindre forseggjorte Photoshop-fantasier som er laget for å skape sensasjon.

«Kokt sammen»

Trolig er dette tilfelle også med dette bildet, som i følge Gamesindustry.biz har ukjent opphav.

En høyt plassert Sony-kilde utelukker ikke at dette er noe «Sony Japan har kokt sammen», men holder det for svært usannsynlig at det dreier seg om et virkelig konsept-bilde av den typen vi nylig så med PSP-konsollet.

Gammelt bilde

I følge PS3insider dreier det seg om et bilde som ble laget av franskmannen Julien Vanhoenacker så tidlig som i juni i år. Siden har bildet gått sin seiersgang på nettet, som den berømte fjæra som ble til fem høns…

Uansett er dette et flott bilde som kan få noen og hver til å drømme om en julegave du ikke kan få i år.

Stikkord: playstation, spilltester