PS3 fake

Annonse


Snikbilde av PS3

PS3 fakeKloke av skade er vi svært forsiktige med å påstå at slike snik-bilder er ekte. I mange tilfeller dreier det seg om mer eller mindre forseggjorte Photoshop-fantasier som er laget for å skape sensasjon.

«Kokt sammen»

Trolig er dette tilfelle også med dette bildet, som i følge Gamesindustry.biz har ukjent opphav.

En høyt plassert Sony-kilde utelukker ikke at dette er noe «Sony Japan har kokt sammen», men holder det for svært usannsynlig at det dreier seg om et virkelig konsept-bilde av den typen vi nylig så med PSP-konsollet.

Gammelt bilde

I følge PS3insider dreier det seg om et bilde som ble laget av franskmannen Julien Vanhoenacker så tidlig som i juni i år. Siden har bildet gått sin seiersgang på nettet, som den berømte fjæra som ble til fem høns…

Uansett er dette et flott bilde som kan få noen og hver til å drømme om en julegave du ikke kan få i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse