USB wifi

Annonse


USB-minne med WiFi

USB wifiDingsen heter GN-WLBZ201 og tilbyr 128 MB lagringsplass i flashminnet på alle OS som har USB-støtte. I tillegg kan du vinkle pluggen som en WiFi-antenne og koble deg til trådløst nettverk uten større bry. Små blinkende dioder forteller deg om aktiviteten mot nettet du er tilkoblet.

Gadget

Minnepluggen leveres med en hette som beskytter USB-kontakten når pluggen ikke er i gruk. Hetten har en klype som gjør den til en naturlig del av standardutrusningen i brystlomma på nerdeskjorta.

802.11b

Dingsen leveres med Windows 2000/XP WAP-programvare (Wireless Access Point) som gjør at andre enheter kan kobles til Internett via verts-PCen. Men det finnes ikke støtte for 802.11g eller WPA, og enheten støtter bare 64- og 128 bit WEP, skriver the Register. Det skal visst nok også finnes en versjon som bare har WiFi og ikke flash-minne.

Prisen er ikke kjent.

Annonse


Annonse