KiloWatt Powergrid 2

Annonse


Spill deg i form

KiloWatt Powergrid 2Er du villig til å ta skrittet opp fra sofaen – men ikke bort fra Xboxen – er det likevel håp for en muskuløs og veltrent kropp. I det minste ifølge selskapet Powergrid Fitness, som har utviklet en stående spillkontroller de hevder gjør et hvilket som helst TV-spill til en muskelintensiv sport.

Intensity Gaming

KiloWatt-kontrolleren er et kombinert treningsapparat og håndkontroller, der du rett og slett må presse på og bruke makt når du svinger og styrer.

Selve håndkontrolleren er montert på en motstandssensitiv stålstang i skulderhøyde, justerbar til den treningsintensiviteten du ønsker, som at du bruker en viss mengde muskelstyrke for å oppnå resultater (både på skjermen og i bicepsene). For å kjøre fremover må du for eksempel presse forover.

Flere plattformer

KiloWatt er kompatibel med Playstation 2, Xbox og PC.

Når og hvor utstyret blir tilgjengelig er foreløpig ikke kjent, men se powergridfitness.com for mer informasjon.

Annonse


Annonse