Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Casio QV R40

Casio QV R40 er et kamera som starter raskt. Utformingen er kompakt med god plassering av alle knapper og en lettlest LCD-skjerm.

Blits-styringen fungere bra, men med full automatikk bli blitsbildene ganske blå. Kameraet bruker SD/MMC minnekort, i tillegg til at du har 10 MB internminne. Det holder bare til noen få bilder, men er greit å ha som en back up.

Menyen er lettfattelig, og kameraet gir mange valgmuligheter. Du kan ta bilder i fem ulike format og hvert av disse kan lagres i tre ulike kvalitetsgrader (høyere kvalitet tar større plass på minnebrikken). Du kan også velge mellom tre ulike modus for autofokus.

Oppløsning: 4 Mp
Optisk zoom: 3 x

Casio QV R40, et kjapt lite digitalkamera med god oppløsning.

KLIKK HER FOR BILDEEKSEMPLER

Stikkord: digitalkamera, generell test, lydogbilde, testprodukt