Brille

Annonse


Brillen som tømmer sinnet

BrilleBrillen, som har vært på markedet i Japan og Korea i et par år, ser nå ut til å komme til resten av verden. Den ble i alle fall vist frem under årets Comdex, der produsenten jaktet på distributører fra den vestlige delen av verden.

Biofeedback

Brillen, som kalles DreamFree PEEG bruker biofeedbackteknikker som en del av det selskapet kaller «mind control machine». Hjernen som skal kontrolleres er din, og det skjer via blinkende røde dioder plassert i brilleglassene. I tillegg følger det med høretelefoner.

Kyklop

Om dette er hva som skal til for å tømme sinnet for tanker og drømmer aner vi ikke, men en representant for ExtremeTech prøvde brillene og ble lite imponert. Den eneste tilfredsstillelsen det ga ham var å se at enkelte unger syntes han så ut som en kyklop, skriver han på nettsidene til ExtremeTech.

Du kan lese mer om brillen og høre eksempler på hva produsenten mener er avslappende musikk ved å følge denne lenken>.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse