LG MZ-42PZ44

Annonse


Gjør klar for digital-TV

LG MZ-42PZ44Det skriver selskapet i en pressemelding. Plasma TV-en skal enkelt kunne oppgraderes til å ta inn de digitale sendingene når de starter, fordi man rett og slett bare bytter selve mottagerdelen.

Ved å bytte til digital mottaker slipper man også den separate boksen som vil komplisere TV bruken med for eksempel flere fjernkontroller.

Fremtidskompatibel.

– Mange som har ønsket å bytte til plasma-TV har nølt fordi de har vært redde for at investeringen ikke er framtidssikker. Nå har vi løst problemet ved å gi vår plasma-TV en utskiftbar tuner, sier Joakim Johansson, nordisk produktspesialist i LG Electronics.

Stortinget har ennå ikke sagt når og hvordan den digitale TV-satsningen i Norge skal finne sted, men Norges Televisjon anslår at vi innen 2007 kun har digitalt sendenett for fjernsyn i Norge. En rekke husstander er også tilknyttet digital satellitt i dag.

Annonse


Få utviklere

Flate TV-er blir mer og mer populære, og det er blant annet plasmateknologien som gjør det mulig å lage helt flate skjermer. Det finnes i dag kun seks utviklere av plasmaskjermer i verden, men rundt 30 ulike varemerker. I dag er LG nest størst på plasmaskjermer i Norden.

Den nye plasma-Tven heter MZ42PZ44, og har en 42-tommer skjerm. Hva den skal koste sier LG ingen ting om.

Annonse